Welke generatie ben ik als ik geboren ben in _?

Selecteer je geboortejaar om te weten te komen welke generaties je in aanmerking neemt

In welke generatie zit ik?

Het woord Generation komt uit Wetenschap voort dat specificeert hoe ver een individu is gedaald. Op andere manieren heeft een generatie simpelweg te maken met een stamboom met generaties die opgroeien terwijl de boom van bovenaf stroomt. Verschillende landen hebben hun eigen cultuur, vandaar hun manier om de generaties te classificeren. Men zou met deze classificatie vertrouwd kunnen zijn die op de leeftijdscriteria wordt gebaseerd die door vele clubs voor het krijgen van een bier, het krijgen van een rijbewijs, of ouders worden bepaald die u toestaan om overnacht in het huis van uw vriend te blijven.

Vanaf het jaar van je geboorte en je leeftijd, kan de generatie die je hoort worden geclassificeerd in verschillende categorie├źn (baby/peuter, school gaan, tieners, soldaten, volwassenen, etc...). Deze categorie├źn staan ook bekend als Millennial, generation X & Z, baby-boomers en de stille. Onze Leeftijdcalculator specificeert de generatie waarin je bent met de huidige leeftijd waarin je bent.

Als alternatief voor uw referentie, hieronder is een korte gedetailleerde beschrijving van generaties volgens de geleerden over de hele wereld.

Als u bijvoorbeeld wilt weten hoe oud u in het jaar 2052 bent als u in het jaar 2005 geboren bent, dan kan deze tool u helpen om uw leeftijd in dat geval te krijgen. Het enige wat u hoeft te voeren is uw geboortedatum en de datum van het volgende jaar naar de calculator in DD/MM/JJJJ-formaat. Natuurlijk lijkt dit een gemakkelijke taak om te doen, maar hier is een snelle stap voor stap gids voor uw hulp

Controleer je geboorte generatie door je geboortejaar aan de rekenmachine te geven, welke generatie is _, welke generatie ben ik, welke generatie ben ik als ik geboren ben in _, welke generatie werd ik geboren in _, welke generatie zou ik zijn als ik geboren was in _, welke generatie zou ik een _ een jaar oud zijn, als ik geboren was in _ welke generatie ben ik